Loading

18.05.2023.

Ponovno nam je dodijeljen Certifikat Poslodavac Partner

Obnovili smo Certifikat Poslodavac Partner koji se dodjeljuje tvrtkama za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima

Ove godine smo uspješno obnovili Certifikat Poslodavac Partner koji se dodjeljuje tvrtkama za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Ovo nepristrano priznanje stručnjaka europske HR zajednice potvrđuje najvišu kvalitetu upravljanja u deset ključnih područja ljudskih resursa. Njime se prakse u Hrvatskoj uspoređuju s globalnim trendovima i time unaprjeđuju standardi u upravljanju ljudskim potencijalima te promiču primjeri izvrsnosti u HR-u.

Ponosni smo što smo ponovno ostvarili visoke rezultate u području upravljanja ljudskim resursima te što je struka prepoznala naše kontinuirane inicijative usmjerene prema dobrobiti zaposlenika. Svjesni smo kako nema izvrsnosti u rezultatima bez izvrsnih i zadovoljnih ljudi, upravo iz tog razloga ulažemo u povećanje njihovih primanja i razvoj visoke razine korporativne kulture, a s tim ćemo nastaviti i u budućnosti. Iako je lijepo dobiti priznanje struke, ono što nas posebno veseli je da naše napore prepoznaju i naši zaposlenici“, rekao je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave.

Prilikom procjene obuhvaćeni su svi koraci koje svaki zaposlenik tijekom svog radnog puta prolazi: privlačenje i zaposlenje, uvođenje i razvoj, uključenost i inspiracija, transformacija i rast, zadržavanje i dobrobit, odlazak i povratak te HR strateško savjetovanje.

Certifikat Poslodavac Partner ove je godine dodijeljen ukupno 13 kompanija iz Fortenova grupe – Konzum, Fortenova grupa d.d., Pik Vrbovec, Jamnica, mStart, Mercator-Srbija, Mg Mivela, Roto dinamic, Zvijezda, Dijamant, Belje, Pik Vinkovci i Vupik.

Zadnje novosti

Vidi sve novosti