Loading

17.05.2023.

Uveli smo elektroničke račune za sve MultiPlusCard korisnike

Svi korisnici MultiPlusCarda mogu svoje račune iz naših prodavaonica pronaći u aplikaciji MultiPlusCard

Od svibnja, svi korisnici MultiPlusCarda mogu svoje račune iz naših prodavaonica pronaći u aplikaciji MultiPlusCard. Na taj način kupci se napokon mogu pozdraviti s papirnatim računima jer u aplikaciji mogu odabrati opciju primanja samo e-računa, bez papirnatog, što skraćuje vrijeme na blagajni, pojednostavnjuje kupnju, a ujedno i doprinosi zaštiti okoliša jer smanjuje količinu potrošenog papira koji većina ljudi najčešće baci odmah nakon kupnje.

Dodatna pogodnost e-računa je da kupci u aplikaciji mogu jednostavno voditi evidenciju svih kupnji, a ako žele račune mogu preuzeti i pohraniti na svom mobilnom uređaju ili računalu.

„Kontinuirano pratimo trendove i potrebe naših kupaca te uvodimo novitete u naše poslovanje. I sve to na održiv način i uz kontinuiranu brigu o okolišu. Upravo iz tog razloga smo omogućili kupcima, ne samo da imaju uvid u svoje račune u MultiPlusCard aplikaciji, nego da ujedno imaju mogućnost i smanjiti vlastiti utjecaj na okoliš time što će odabrati da se njihov račun ne ispiše. Vjerujem da će naši kupci to prepoznati i koristiti novu uslugu koju im nudimo“, rekla je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga.

„Procjenjujemo da se ukupno u trgovinama hrane i pića u Hrvatskoj otisne oko 275.000 kilometara računa godišnje, a ovo je naš mali doprinos tome da se ta količina smanji. Ovim nismo samo napravili korak prema očuvanju okoliša, već slijedimo i životni stil naših članova te tehnološke trendove. S obzirom na dugogodišnju suradnju, drago nam je da je baš Konzum prvi od naših brojnih partnera koji je svojim kupcima omogućio ovu opciju. Nadamo se da će i drugi slijediti ovakve dobre prakse“, rekla je Helena Klarić, predsjednica Uprave MultiPlusCarda.

Svim korisnicima bit će automatski omogućena funkcionalnost e-računa, a kako bi iskoristili mogućnost da im se račun na prodajnom mjestu ne ispiše, potrebno je odabrati tu opciju u aplikaciji.

Više informacija o e-računu potražite ovdje.

Zadnje novosti

Vidi sve novosti